بنام آنكه هستي شيداي اوست
اين مدت سختي فراواني كشيدم كه از گفتنش شرمم مياد و ديروز خيلي خسته و ناراحت خوابيدم خواب ديدم.
خواب ديدم رفتم يه جايي مثل اول توچال. تو سربالايي اونجا خيلي شلوغ بود. يه دختري رو ديدم انگار قرار بود با هم باشيم اون بهش ميخورد زير سي سال باشه خيلي خوشگل و سفيد و نسبتا قد بلند و قد و بالاي كشيده و ناز با موهاي طلايي. اما همه ي پسرا دنبالش بودند اومد چسبيد به بازوي دستم و دستشو محكم حلقه كرد دور بازوم و گفت من هيچوقت ازت جدا نميشم. يه نگاه كردم به پسرايي كه دنبالشند! خواستم برم سمتشون ديدم زيادند برگشتم با تندي گفتم اينا كييند دنبالتند؟! در حاليكه اصلا نگاهشون نميكرد گفت مهم نيستند، اصلا برام مهم نيستند من تو رو ميخوام. گفتم اينهمه پسر دنبالتند! در حاليكه باز اصلا نگاهشون نميكرد و براش مهم نبودند گفت اصلا باشند يا نباشند برام مهم نيستند من تو رو ولت نمي كنم من تو رو ميخوام. واستادم دوباره برگشتم سمت پسرا خيلي زياد بودند هي ميخواستند بياند سمت اون دختره كه به من چسبيده بود اما انگار نمي تونستند و هر كدوم يه چيزي بهش ميگفت اما اون اصلا محلشون نميذاشت دوباره هي به اين نگاه كردم به اونا نگاه كردم با حالت عصبي راهمو كشيدم برم دختره با سرعت در حاليكه به دست و بازوم چسبيده بود با بغض و التماس گفت من ازت كنده نميشم ولت نميكنم. يه مكثي كردم و باز به پسرا توجه كردم و با خودم گفتم وقتي هيچكي بجز من براش مهم نيست چه اهميتي داره كه اينهمه خاطرخواه داره! مهم اينه كه اون فقط منو ميخواد. منم بازوشو سفت فشار دادم و دستشو گرفتم دوتايي با خوشحالي راهمونو گرفتيم كه بنظرم از خواب بيدار شدم.
امروز تمام وقت به اين خواب فكر مي كردم ياد سوره هاي قرآن افتادم كه خدا به پيامبرش ميگه به نت بگو يا اطاعت كنند يا بهشون بگو بياييد مهرتونو بدم و به خوشي طلاقتون بدم اميد است كه اگر آنها رو طلاق بدي خدا بهتر و پاكدامن تر و فرمانبردار تر از آنان به همسري تو در بياره و تعبير خواب رو دونستم خدا منو بين زمين و هوا مي بينه و من تنها نيستم.
چقدر دلم براي اون دختر تنگ شده به خدا گفتم خدايا اونو خيلي ميخوامش كجاست؟! عزيييييزم
كردم ,اصلا ,خواب ,ديدم ,گفتم ,پسرا ,نگاه كردم ,اصلا نگاهشون ,خواب ديدم منبع
درباره این سایت